Ultimele inscrieri la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club

Pana la data de 15 august se pot efectua ultimele inscrieri la cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club.

Lectiile de muzica ale Scolii Boem Club se deruleaza in perioada 23 iunie-9 septembrie la cele 2 sedii din Bucuresti: sediul Alba-Iulia si sediul Razoare.

Lectiile la care se pot inscrie cursantii sunt lectii de canto, chitara, pian, vioara, violoncel, muzica de camera, cor de copii si special, pentru cei mici, lectii de educatie muzicala pentru prescolari. Cursurile sunt deschise  tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta pe care o au sau de cunostintele muzicale; pana la acest moment,  la cursurile scolii de vara Boem Club cel mai mic participant are 2 ani, iar cel mai in varsta are 80 de ani. Toti cursantii inscrisi la cursurile individuale ale scolii de muzica au posibilitatea de a participa gratuit la workshop-urile de teoria si istoria muzicii care se desfasoara saptamanal.

Cursurile scolii de vara sunt sustinute de catre profesori absolventi de conservator cu experienta in predare, care au rabdarea de a prezenta notiunile muzicale intr-un mod placut si adaptat pentru varsta si profilul fiecarui cursant. Toate lectiile sunt personalizate in functie de aptitudinile cursantului si de cunostintele muzicale ale acestuia, majoritatea cursurilor fiind individuale: profesor-cursant.

Scoala de Vara Boem Club se afla la a doua editie, imagini din cadrul cursurilor de muzica pot fi vizualizate aici: http://www.boemclub.ro/galerie-foto.html

Prin intermediul cursurilor scolii de vara Boem Club constituie o alternativa a petrecerii timpului liber in vacanta sau concediu, fie ca este vorba despre o  activitate educationala sau recreativa. Mai multe informatii pot fi solicitate la Tel: 0760 689 422; E-mail: office@boemclub.ro

—-

Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante , indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala.

In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 15 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

www.boemclub.ro; Mobil: 0760 689 422; E-mail: office@boemclub.ro

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.