Se deschide Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane din Romania

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, isi extinde oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale siva deschide cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul se deschide ca urmare a incheierii parteneriatului intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club va fi Bol Pianos, companiecare detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine si cca. 150 de piane cu coada.

„Cantatul la un instrument bun este deosebit de important pentru fiecare copil sau adult care face mzica. Consider ca preturile pianinelor si pianelor acusice nu ar trebui sa fie prohibitive, ci accesibile tuturor celor care doresc sa isi dezvolte latura artistica, pentru ca, la randul lor, prin cantat, sa ne bucure si sa ne poata incanta prin concertele lor pe toti.

Pianul este cel mai bogat instrument din punct de vedere armonic, este deosebit de important pentru dezvoltarea muzicala a oricarei persoane. Prin parteneriatul cu Boem Club vom pune la dispozitia dumneavoastra piane si pianine acustice calitative, accesibile pentru orice persoana care doreste sa invete sa cante la acest instrument.” Ronald Gerdinus BOL, Bol Pianos and Grand Pianos

Magazinul de instrumente muzicale va fi situat la parterul noului sediu al Scolii de Muzica Boem Club Razoare si va contine atat pianine si piane acustice noi si second hand, cat si instrumente precumviori, chitare, accesorii si partituri. Pasionatii de muzica vor putea achizitiona de la Boem Club Pianos piane si pianine noi si second hand marcile: Steinberg, Perzina, Hoffmann, Bechstein, C.Bechstein, Yamaha, Kawai, Kaiser, etc.

Pretul unei pianine acustice second hand, reconditionata in fabrica va incepe de la 2 000 de euro, iar al unei pianine noi de la cca. 3 000 de euro. Magazinul Boem Club Pianos va fi deschis Luni-Duminica intre orele 9.00 – 21.00. Pianele si pianinele vor putea fi cumparate, achizitionate in rate, sau inchiriate pentru diferite evenimente. Totodata, se vor putea inchiria de la Boem Club si viori si chitare.

„Dupa ce in decurs de 7 ani am devenit cea mai mare Scoala Privata de Muzica din Romania, dezvoltarea activitatii noastre catre partea de instrumente muzicale a venit natural, datorita faptului ca mereu cautam sa recomandam cursantilor nostri instrumente de calitate, la preturi accesibile, in conformitate cu nevoile lor. Totodata, toti cei care fac muzica, fie ca sunt ei amatori sau profesionisti, au nevoie de o oferta instrumentala mai variata, astfel incat sa poata compara si alege ceea ce este cel mai potrivit pentru ei. Ii invitam pe toti pasionatii de muzica, incepand cu luna septembrie, in magazinul nostru pentru a asculta, testa si alege instrumente de calitate”, a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club.

Consulta OFERTA BOEM CLUB PIANOS!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.