Despre noi

 

Proiectul Boem Club a inceput in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor amatorilor de muzica posibilitatea de a invata sa cante intr-un cadru organizat si prietenos, intr-un ambient civilizat, curat, cald si placut.

Boem Club este primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante. Asadar, daca doriti sa fiti initiat in tainele studierii instrumentelor muzicale, daca doriti sa cantati melodia preferata cat mai corect din punct de vedere muzical, va asteptam sa ne cunoastem si sa va introducem in lumea sunetelor si a muzicii.

Propunandu-si sa fie un reper educational pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante, Boem Club se diferentiaza pe piata lectiilor de muzica prin diversitatea instrumentelor predate si prin calitatea si varietatea cursurilor oferite. Astfel, oferta de cursuri Boem Club cuprinde: lectii de canto, lectii de pian, lectii de vioara si violoncel, lectii de chitara, lectii de educatie muzicala pentru prescolari si workshop-uri de teoria si istoria muzicii.

Echipa Boem Club este formata dintr-un colectiv tanar, profesionisti care se adreseaza tuturor cursantilor si amatorilor de muzica cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect. De altfel, respectul pentru cursant reprezinta principala valoare pe care o promovam, punand in centrul lectiei cursantul, urmarindu-se dezvoltarea abilitatilor muzicale ale acestuia.

Ce spun cursantii nostri despre noi

„Cu bucurie imi exprim multumirea si recunostinta pentru echipa minunata de la Boem Club. Oameni minunati, atmosfera de familie, zambete incurajatoare si amabilitate neconditionata – aceasta ar fi o descriere sumara a mediului in care ajungi atunci cand treci pragul acestei case. Cel mai bun barometru pentru mine este fiica mea Karina, in varsta de 12 ani, care din prima zi a indragit acesti oameni (toti acesti oameni – nu as putea sa fac nominalizari), incat a trebuit s-o conving (dupa 5 ore), ca e timpul sa mergem acasa. Asa cum bine se stie, acolo unde este un cadru adecvat progresele nu se lasa prea mult asteptate. Cu sinceritate o spun – pentru noi faptul ca am ajuns in aceasta familie este un mare castig si va multumesc pentru asta.”
CRISTINA GANEA
Profesie:CONTABIL

„Am fost foarte placut impresionata de Spectacolul „Poveste de Iarna”, sincer. M-am atasat de loc si de atmosfera si mi-a facut o deosebita placere sa particip la cele doua concerte la care am fost. Vorbind strict de lectiile pe care le urmez (canto), acestea se desfasoara profesionist si intr-un mediu foarte placut. Ca o concluzie, recomand Boem Club oricui doreste nu doar sa ia lectii de muzica, ci si sa traiasca atmosfera de muzician. Keep up the good work, va doresc mult succes si sa nu renuntati niciodata sa faceti lucrurile cu inima.”
Silvia DABOVEANU
Profesie: Consultant

„Am gasit la Boem Club ceea ce speram. Muzica intr-o atmosfera calda, apropiata de copii, dar profesionista. Profesori tineri care ii fac pe copii sa isi doreasca sa revina. Cel putin noua asa ni s-a intamplat. La inceput a fost dorinta mea, acum fetita mea vine ca isi doreste ea…Restul tine si de sarguinta si talentul fiecaruia… Dar sigur, aceste ore speciale vor ramane in sufletul lor. Eu asa imi doresc. Multumim Boem Club si multumim Norei!
Luminita CHIRIAC
Profesie: Economist

„Consider ca Boem Club este o scoala de muzica autentica, cu profesori dedicati si foarte rabdatori cu micutii cursanti. Sunt foarte multumite de performantele fiicei mele la pian. Meritul este si al profesorului care, pe langa talent a dat dovada de daruire si pricepere dar si multa randare. Fiica mea astepata cu nerabdare orele de pian in special pentru a se intalni cu doamna profesoara. In general, in ceea ce priveste personalul scolii Boem Club nu pot decat sa felicit manageriatul pentru alegerile facute. “
Stela ALISTAR
Profesie:Avocat

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.